DSC01994.JPG

Over ons

Interieur ID ontwerp en realiseert interieurs voor zowel de particuliere-, als zakelijke markt, de medische sector en onderwijsinstellingen. Of u nu een nieuwe inrichting van uw kantoorruimte wenst, een audiowand in uw woonkamer of een ontvangstbalie binnen uw zorgcentrum, bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Voor kasten maken wij gebruik van het IP20 systeem. Dat houdt in dat het materiaal 20 mm. dik is en dat de perforatie in de zijdelen om de 20 mm. is geboord. Daarnaast bieden wij onze klanten maatwerk en zijn daarom zeer flexibel. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Werkwijze

  1. In een eerste contact met de klant, worden de wensen van de klant geïnventariseerd. Indien nodig wordt de situatie per plekke bij de klant bekeken.
  2. Een eerste voorstel wordt ontworpen en aan de hand van (3-D) tekeningen, voorzien van prijzen, aan de klant gepresenteerd.
  3. Tijdens dit contact, worden eventuele wijzigingen besproken, totdat er een ontwerp op papier staat, wat exact aansluit aan de wensen van de klant.
  4. De klant ontvangt de uiteindelijke tekeningen met bijbehorende prijsopgave.
  5. Bij acceptatie door de klant, wordt de opdracht in order genomen.
  6. In overleg met de klant, wordt de order uitgeleverd en gemonteerd.

Tekeningen worden altijd vrijblijvend gemaakt!

Werkplaats

Nadat het definitieve ontwerp op papier staat gaat de opdracht door naar onze medewerkers in de werkplaats. Waar het ontwerp in productie wordt genomen. Hier wordt met de uiterste precisie gewerkt zodat u er zeker van kunt zijn, dat u ook daadwerkelijk ontvangt, wat u volgens de tekeningen kunt verwachten. Wanneer de order gereed is komt er altijd een vakkundig medewerker het geheel bij u plaatsen.